Sunday, June 5, 2011

Dolly Wink is now available in Indonesia!!

Yes! You're not wrong, DOLLY WINK by Tsubasa Masuwaka is now Available in Indonesia!

IMG_0873

WAI NOBODY MENTIONS IT? T_____T

I just knew it when I went to Seibu at Grand Indonesia yesterday, and I walked to the false eyelashes section for drugstores products, and I saw some space for Dolly Wink! Unfortunately I couldn't take the picture but I have the brochure with me and Ive taken the photos!

IMG_0872

IMG_0871

Sadly not every eyelashes are available in Indonesia, only half of them available in here



No 1. Dolly Sweet


IMG_0868



No. 5 Real Nude and No.2 Sweet Girly


IMG_0869



and No. 6 Baby Cute


IMG_0870


*
*
*
*





The price for Dolly Wink Products are =


Pencil Eyeliner = Rp139.000 [16,5 USD]


Liquid Eyeliner = Rp179.000 [21 USD]


False Eyelashes = Rp179.000 [21 USD]


Eyelash Case = Rp59.000 [6,9 USD]


Eyelash Glue = Rp89.000 [10,5USD]


[if I put the price wrongly, please correct me, I dont write it on my notes but only remember it lol]




*
*
*
*
*



Dolly Wink is available at Sogo in Jakarta, Seibu, Debenhams SC, and Gandaria


I shall get freebies for attract customers to buy Dolly Wink lol wai Sogo doesnt give me Dolly Wink? T__T #actasifimportantperson


IMG_0874

Go get your Dolly Wink if youre interested to buy one! Yes I know its still expensive, but its same price on SASA store in Malaysia if Im not mistaken so its ok la because you can get it easily without waiting anymore. And the False Eyelashes Case is only 60rb so if you cant afford the lashes just pretend your china lashes are dolly wink by putting it inside the case LOL #FAIL




I have a post about a beauty event that I attended yesterday, will blog about it soon once I've resized all the pictures


and if you see or gonna buy Dolly Wink, tell me :DDD

19 comments:

panda said...

uwooo stella akhirnya ada yang kasi info kalo bisa dapet dolly wink di indo >oo< :heart:

Hana Kim said...

:D haaaah asiiik~ ntar main ah ke sana,aku juga addicted to grayu looh hehehheheh

stella lee said...

halo gyaruuu! :D hajimemashiteeee <33333

Hana Kim said...

Tapi biasanya aku purchase di http://www.pinkyparadise.com/
& http://www.yesstyle.com/en/jill-stuart-beauty/list.html/bcc.11213_bpt.299_bid.311756
Tapi aku masih bingung dah , kok gyaru di indo sedikit banget yak?
sebenarnya gara-gara perlengkapan makeupnya maha *gaje sumpah*l / orng indo lebih menghargai natural beauty hahahahh~

:)~ Aishiteru Gyaru indo keep fighting!!

stella lee said...

I've been talking with pinkyparadise about affiliate, soon I will become their affiliate and the coupon code will be given! so klo kamu belanja pake coupon codeku bisa dapat privilege disana <3
sebenarnya sih karena fashion style gyaru kurang cocok sama indo karena mereka cat rambut dan pake boots, yang seriously, super panas dan gak cocok klo diterapkan di lokasi indo yang kayak gini. tapi bisa aja kok klo mau mulai dibangung circlenya, gak ada yang gak mungkin. because we have summer all year long, kita liatnya yang spring n summer fashion aja, klo ke tempat yang dingin kayak mall baru pake yang winter style :D

stella lee said...

the coupon code is stellalee92
make sure you use the coupon code when purchasing your circle lens to receive a free animal lens case and a MYSTERY GIFT!! ^^
thanks <3

cominica ai said...

waww, aku baru tau ada DW di Indo! Grrrrrr, thanks banget infonya sisssss >_<

Xi said...

zomg thanks for sharing infonya! i'm visiting jakarta next week :D

stella lee said...

really? it'd be great if we can meet =D have a fun trip in jakarta!!

Diamond Lash Series 2 in No 3 – Angel Eye Review « Stellalee's Blog said...

[...] Diamond Lash. Sasa doesnt even sell it on its website. Seibu in my country has carried dolly wink as you guys can see here. But seriously, I dont want to pay 21USD for only two pairs of false eyelashes la! Seriously? I [...]

Yuni said...

yup.. tiap kali aku pake DW temen2 selalu comment kalo false eyelash ku kepanjangan,, padahal it makes my eyes look bigger dan kalo pake soft lens jd lebi cute

mungkin orang sini kurang tau gyaru kali yach?

stella lee said...

yah karna pada gak biasa pake fake eyelashes aja sii kayaknye hehe

Yuni said...

GOOD NEWS

dalam waktu dekat maskara dan eye shadow dolly wink bisa kita beli do Sogo loh

Jess said...

Why don't you make gyaru circle in Indo?? there must be some gyaru lovers but they're hiding.lol

Joyce Marry Sirene said...

koniciwa ...

sist, itu harga bisa kurang ga ? maw jadi reseller soalnya ... :-)

San melodia said...

wah parah eh =3= aku beli malah PO lebih mahal drpd yg dijual di seibu. tapi ga ada yang lower lashes yang vivid pop yaa? gyaru lover banyak kok tapiii yaa masih ada yang kurang suka gitu. ada juga yg memang make up nya uda nyerupain gyaru tp ga sadar kl itu gyaru style @@

Stella Lee said...

haha, lain kali dicek-cek dulu, klo aku sukanya beli di sasa.com :p tapi yang di seibu emang cuman ada 4, vivid pop gak masuk

gyaru style itu gak cuman make up kok, cuman karna make make up gyaru bukan brarti dia gyaru hahaha. Gyaru itu mnyangkut lifestyle, hair, nail, fashion, dan lain-lain. Make up itu cuman basic dari gyaru :D

San melodia said...

oh emang ga ad ya? cuman kl vivid pop aku lbh suka sih. kl pake baby cute takut krg cocok d muka wuahah =.= yeah gyaru is more than make up and fashion style. uda menjadi gaya hidup youngster =3

Stella Lee said...

aku udah coba baby cute, susah, kalo ketiup angin ilang LOL vivid pop juga kan, soalnya satu-satu, prefer natural nude aja deh haha

Search

Loading...