Saturday, June 18, 2011

I'm blonde agaiiinnn :D

No, I dont bleach my hair thats why my hair doesnt look that light. My hair has been damaged a lot and I've gotta be nicer to them T_T Gotta say this kind of shade is not my favorite, nor I wanted this shade. but gotta be thankful coz I dyed it without bleaching, and did it by myself at home, and the result was not bad. Seriously, I'm proud of myself 8D



my hair last time was dark brunette, with a hint of light brown. Truthfully, it wasnt that nice to show off because of the discoloration, I dont say that this color is ok but I think its better than before because the color doesnt have anymore black! yay <3

Oh and this month I've bought some stuffs which are not make up lol


Tripod that I bought from Jakarta Fair


Babyliss curling Iron



Toshiba 500gb Eksternal HD



And my new laptop bag


Im gonna post other pictures of mine later, I'm in hurry to spend weekend with my best friends,

Hope you all have nice weekend also <3



Good Bye

11 comments:

Anna Ong said...

Hai salam kenal
aku baru nich jd follower kamu di twitter
krn liat ponds....

wuih ternyata kamu japanese freak... bisa tampil harajuku dong.... it's me baget dulu aku suka japanese things gitu sampai kartun2 nya and juga model rambutnya.... xixixi... kayaknya skrg pada pindah model Korea... tuch anak2 sekarang, tp aku sdh enggak... terlalu, walau... masih dkit sich...
aku jg punya babyliss tp tdk tau cara pake nya.... wah sampai skrg tdk dipake sdh3 thn he3x tdk bisa guna-in nya... kamu canggih ya, tau banyak hal and tau cara pakainya :) next time di blog boleh dong tutorin ke aqu xixixi..... ^ _ ^

stella lee said...

hehe, dulunya sii aku harajuku, sekarang udah berubah lebih mature and more feminine :D jadinya ikutin style GYARU, bsa dibaca di postku yang lain mengenai what gyaru is ^___^
aku juga baru beli kok hahaha.. masih belajar juga cara pakenya, nanti kalo udah bisa ntar dipost deh di blog ^__^ sering-sering mampir yah :) thanks

Sarah Azhezha said...

love your hair.. ;)
itu eksternal toshibanya harganya berapa y kak? pengen beli eksternal juga ni.

stella lee said...

beli di Mangdu 600rb ;)

Ivy said...

you are so pretty ci stellaaa!!:D
btw, what brand is ur camera?

stella lee said...

thanks :D you're so pretty too, ive checked your blog, such a young fashionista eh? :b
i use Canon EOS 550D ^_^

jesuslandgurl said...

Luv ur blog!! And the new hair it suits you so well !!

stella lee said...

thanks a lot <3

kurenai eve said...

Cakepnyaaa :) pake hair dye apa, stella?
Aku mo coba palty sparkling blonde agak ragu 1 box ga cukup..tp ngiler banget liat review kamu ^_^

stella lee said...

aku lupa ini lol; kayaknya loreal *asal make*
klo rambut kamu masih sebahu bisa kok 1 box, klo udah sepanjang rambutku, 2 box aja blon tntu cukup :b

Happy New Year 2012 Everyone! + My Resolutions :D | Stella Lee's Blog said...

[...] to be full gyaru so blonde my hair permanently, not for 1/2 months, goodbye to [...]

Search

Loading...