Stella Lee Beauty Class on Bandung with Lioele~!

May 02, 2013

Hello bandung~~ I have a beauty class collaborated with Lioele Indonesia at your city!! ^.^





It's only Rp 150.000 per person~!! ^_^
Much cheaper than before right :D It's because we have sponsor from Lioele indonesia~


And you dont need to bring your own make up because we can use lioele indonesia products on the spot!
The theme for this make up class is Dolly Make Up!
We will learn the make up for 2 hours or more, and then we have snack session and chat after that ^__^

You'll get goodies bag and a chance to win door prize for best make up by lioele. Also there will be some quiz to win more products from lioele too ^3^



You can RSVP to stellalee@hotmail.co.id
You can come with your friends or sisters or mom, as it'll be fun :D


More question, can email me or leave a comment here ^_^

See you in bandung! 

You Might Also Like

37 comments

  1. Sounds so fun! If only Lioele Malaysia does something like this too. >__<

    ReplyDelete
  2. woah.. looks fun..please have it in semarang to next time..

    ReplyDelete
  3. kenapa kenapa harus tanggal 19,dan saya harus pulang ke jakarta ;^;

    ReplyDelete
  4. Kapan Jakartaa :'(

    ReplyDelete
  5. That sounds like so much fun Q.Q I wish I lived near you!!

    ReplyDelete
  6. wah jadi jauh lebih murah banget kaaak :') boleh dong kapan-kapan yang di Jakarta pake sponsor juga? 8D

    ReplyDelete
  7. kalau sukses di bandung, berikutnya bisa roadshow keliling kota lain termasuk di jakarta, bareng lioele :D makanya bantu share yaaa :P hehe

    ReplyDelete
  8. already did twice for jakarta lol

    ReplyDelete
  9. kalau sukses di bandung, berikutnya bisa roadshow keliling kota lain bareng lioele :D makanya bantu share yaaa :P hehe

    ReplyDelete
  10. XDD i hope the best for malay!

    ReplyDelete
  11. Go stella goo... Stella goo..
    Sukses beauty classnya dear

    ReplyDelete
  12. Raissa IrmadellaMay 3, 2013 at 3:51 PM

    AH! mau banget! kebetulan tinggal dibandung. See you there ce :)

    ReplyDelete
  13. mba stella ini udh sy kirm email nya ya buat RSVP, byar nya gmn? transfer ato on the spot ya? ini email saya amarilis_diva@yahoo.com sy jg member grup nya mba, komunitas make up. tlg dibalas ya mba email nya, trims

    fika

    ReplyDelete
  14. ke kediri juga ya.......^^

    ReplyDelete
  15. aku sudah balas emailnya ya ? :) thx

    ReplyDelete
  16. baru baca dan baru sent email. smoga masi bs RSVP :)
    nunggu imel dibales ;)

    ReplyDelete
  17. apa aja yang harus di tulis di rsvp? :D mau ikuttt

    ReplyDelete
  18. nama, brapa orang, no telp, sesi mana yang mau diikutin :D
    ditunggu mailnyaa

    ReplyDelete
  19. udah, dan udah book jg a/n dini. thx ya :)

    ReplyDelete
  20. i know but I havent got the chance to participate :(
    jangan jauh2 stel, di kelapa gading aja :p

    ReplyDelete
  21. mba aku udh kirim bukti transfer nya ya

    ReplyDelete
  22. ditunggu kak di semarang :D

    ReplyDelete
  23. i also want, very close lol but no one will come lol

    ReplyDelete
  24. aaa... iriii... >.< tapi ga bisa ke bandung tanggal segitu... T.T

    semoga sukses yg di bandung biar jakarta kecipratan lagi... :D

    ReplyDelete
  25. Ditriyana Kriswidya PutriMay 8, 2013 at 4:09 AM

    kalo daftar sekarang masih bisa ga ce?telat bacanyaㅠㅠ

    ReplyDelete
  26. Ditriyana Kriswidya PutriMay 8, 2013 at 1:50 PM

    email sent<3

    ReplyDelete
  27. ci stella di jakarta kapan???

    ReplyDelete