Natural Japanese Make Up Tutorial ナチュラルメイクアップ講座

May 14, 2013

I make a simple natural japanese make up tutorial, that should be good for everyday use! It's being requested by some of my readers so here you go ^^

I got a friend's help to shoot this tutorial, named Tetu
This is his first time helping make up tutorial so I apologize if it's not good enough
Next time we'll be better ~






Products used =

Brigitte Black Gel Eyeliner
Decorative Eyelash in Playgirl


You Might Also Like

20 comments

  1. cantik >.<
    pengen sonia kashuk sma eyelashesnyaaaa ..

    ReplyDelete
  2. I don't know why but I wanna kiss you <3

    http://imaginarymi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. I try to make the totorial.

    ReplyDelete
  4. I enjoyed the video..you look kawaii ^_______^

    Space and Randomness

    ReplyDelete
  5. eyelashnya bagus en natural XD

    ReplyDelete
  6. Your video tutorial this time isn't look flat, in fact it's quite good^^ can you make mori makeup tutorial? it's more natural rather than gyaru though :3

    ReplyDelete
  7. aaaaaa kak stella aku selalu coba dan belajaar make up seperti ini, tapi hasilnya kenapa nggak pernah memuaskan, after en before nggak ada perbedaan yang significan, kalau liat kak stella setelah make up pangling banget, apa yang salah ya dari make up ku?:(

    ReplyDelete
  8. Dina Puspa AndiniMay 17, 2013 at 12:49 AM

    make up aku aya gitu kalo hangout..tapi ga se cute mba stella~ why?! -_-

    ReplyDelete
  9. waah itu lower lash-nya lucu bgt tapi individual berarti harus ditempelin satu-satu ya >.< kalo lower lash semacam itu yang bagus tapi nyatu semua apa kak? selain DollyWink hehe ga mampu belinyaa TT__TT

    ReplyDelete
  10. abis make up, rambut, dan koordinasi baju kan :D

    ReplyDelete
  11. Suka banget liatnya :)
    Very nice

    ReplyDelete