Anna Gaspi Skin Care Review & Giveaway

January 16, 2014


Hello~! I have another review to make! Such a diligent blogger I am this month, right. That's because I have enough time compared to last December, as I am in uni break now until mid February. And here I'm reviewing Anna Gaspi Skin Care that I have been using for 2 months or so. In fact I have never heard about this brand before but they're mentioning about Placenta! And Placenta has been a big hit in beauty industry for recent year so I am more than happy to try it! 


Hi kali ini aku akan review mengenai skin care Anna Gaspi yang sudah kupakai selama kurang lebih 2 bulan. Sebenarnya sih aku enggak pernah denger soal brand ini tapi karena mereka menyebut bahan plasenta yang ngetop banget di dunia kecantikan belakangan ini, makanya aku penasaran banget pengen coba~! Yuk intip sama-sama~





Anna Gaspi is a Korean skincare brand which well-known in many countries such as Malaysia, France, Taiwan, USA, Turkey, Dubai, Korea, Poland, Singapore, Australia, Hong Kong, Russia, New Zealand, Thailand, Czech Republic and etc. Anna Gaspi is a series of high function and quality range of skincare provides miniaturization and nutrition to human’s skin with the help of its major ingredient – phyto placenta (vegetal placenta).

Anna Gaspi merupakan brand skincare dari korea yang sudah terkenal di berbagai negara karena kualitasnya yang tinggi dan berkualitas yang menyediakan nutrisi bagi kulit manusia dengan bantuan bahan utama mereka yakni phyto placenta



But before moving further, let me tell you what Vegetal Placenta is! Vegetal Placenta or Plant placenta is the natural substance found under the pistil of flowers. Plant placenta has an extraordinary regenerating of nourishing fruits when they are formed. The anti-aging skincare product as well as anti-aging nutritional supplements are made with the vegetal placentas which are non-genetically modified plants including legumes, soybean, beech buds and etc. 

Sebelumnya aku jelaskan dulu yah, apa sih Vegetal Plasenta ini. Vegetal Plasenta merupakan bahan utama yang ditemukan dari putik bunga. Plasenta memiliki kemampuan menakjubkan untuk meregenerasi buah-buahan ketika mereka sedang membentuk diri. Sedangkan untuk produk skincare dan suplemen anti-agingnya sendiri dibuat dengan vegetal plasenta yang alami, serta mengandung kacang polong, kacang kedelai, dan biji pohon beech dan lain sebagainya







Following is the list of benefits that are considered to be provided by the anti-aging skin care products made with vegetal plant placenta = 

 photo 22_zps1263cbad.png Skin regeneration; regenerasi kulit

 photo 22_zps1263cbad.png Reduction of wrinkles, scars, and stretch marks that already exist on skin; mengurangi keriput, bekas luka, dan bekas melahirkan yang ada di kulit

 photo 22_zps1263cbad.png Prevention of blemishes, scars, stretch marks, etc; mencegah jerawat, noda hitam, dll

 photo 22_zps1263cbad.png Long-lasting miniaturization of skin; memberi efek awet muda dalam jangka waktu panjang

 photo 22_zps1263cbad.png Lightening of facial pigmentation; mempercerah rona kulit

 photo 22_zps1263cbad.png Glowing skin; memberikan kulit bercahaya

 photo 22_zps1263cbad.png Finer skin texture with more evenly toned colour; tekstur dan warna kulit akan lebih sehat

 photo 22_zps1263cbad.png Improvement of skin elasticity and thickness; memperbaiki elastisitas dan kekenyalan kulit 




It sounds to good to be true right! Anyway here's my skin care regime for the past 2 months, using Anna Gaspi 
Terdengar menakjubkan ya? Ini rutinitas skincare ku selama 2 bulan terakhir menggunakan Anna Gaspi = 




In the morning and at night I cleanse my face with Anna Gaspi Placenta W Cleansing Foam. The texture is light and creamy with soft Placenta aroma. After using it my skin feels so moisturised and bouncy

Setiap pagi dan malam aku mencuci muka dengan Anna Gaspi Placenta W Cleansing Foam. Teksturnya sangat ringan dan tetapi cukup creamy dengan sedikit aroma plasenta. Setelah mencuci muka dengan sabun ini, kulit terasa kenyal dan lembab



Then let's move to the basic skin care. They have Anna Gaspi Placenta Intensive Toner, Anna Gaspi Intensive Ampoule, and Anna Gaspi Placenta Intensive Serum. In the morning, I use the Toner first by patting it on my face with my hand then layer it with the Ampoule. At night, I use the Toner and Intensive Serum by applying it all over my face

Untuk skin care dasarnya, mereka punya Anna Gaspi Placenta Intensive Toner, Anna Gaspi Intensive Ampoule, and Anna Gaspi Placenta Intensive Serum. Kalau pagi hari, pertama aku pakai Toner dulu dengan cara ditepuk-tepukkan di wajah kemudian baru memakai Ampoulenya. Sedangkan kalau malam, penggunaan Ampoule diganti dengan Serum




For the toner itself, it's rapidly absorbed to my skin, even when I pour it on my hand it's quickly absorbed on my palm so I have to move fast when patting it on my face. It shows how amazingly fast the speed of this product to work on my skin.

Untuk tonernya sendiri sangat cepat meresap ke dalam kulit. Contohnya ketika aku menuang toner ini ke tangan, tonernya cepat banget teresap ke telapak tangan sehingga aku juga harus cepat-cepat menepukkannya ke wajah. Nunjukin banget betapa cepatnya kemampuan produk ini untuk menutrisi kulit! 



Thicker texture than toner is the ampoule and it has fresh feeling perfect for day usage. It's absorbed slightly slower than the toner which is good because it leaves the skin very moisturised for longer time

Untuk ampulnya sendiri, teksturnya sedikit lebih kental dan cocok untuk penggunaan pada pagi hari karena setelah penggunaan kulit terasa segar. Tetapi ampulnya agak sedikit lebih lama untuk meresap di kulit yang tentu saja bagus karena memberikan kulit kelembapan yang lebih tahan lama



Last of the basic skin care is the serum which I use at night. This starts with the thickest and creamiest texture compared to the other two but it's still soooooo light compared to other skin serum, but once it's blended to the skin, it turns out watery and blends easily. Cooling sensation after it's absorbed to skin is also an outstanding feeling

Terakhir adalah serumnya yang dipakai di malam hari. Teksturnya pada awal lebih kental dibandingkan toner dan ampulnya tetapi tentu saja serum dari Anna Gaspi ini jauh lebih ringan dibandingkan serum lainnya. Dan ketika sudah dibaurkan di kulit, teksturnya berubah menjadi lebih encer sehingga gampang diaplikasikan. Selain itu, ada sensasi menyejukkan di kulit begitu serum ini meresap 






They also have their Anna Gaspi Gold Premier Eye Cream, that is recommended to wear it at night after all the skin care. The creamy white texture is blended with some gold sparkles inside it, making it look rich and glamorous. I can tell my eyes become very moisturized after the usage which is good to prevent wrinkles caused by dry skin

Mereka juga memiliki krim mata Anna Gaspi Gold Premier Eye Cream yang direkomendasikan untuk dipakai ketika malam hari sesudah skin care. Teksturnya agak pekat dan tercampur dengan butiran butiran emas yang menampilkan kemewahan produk ini. Setelah menggunakan krim mata tersebut, mataku terasa sangat lembab yang bagus untuk mencegah keriput di mata yang disebabkan oleh kulit kering




Last but not least, Their Gold Aqua Essence Gel Mask that comes in a box with 10 mask sheets! It is so thick and bouncy and made with something jelly-like. I also can see the gold sparkles all around the mask and it fits my whole face nicely. It sticks so good, and I massage it for around 30 minutes while it's wrapping my face so it's absorbed better, and rinse it off with water. Make sure to rinse it cos last time I didn't rinse it and I had zits instead. 

Terakhir adalah Anna Gaspi Gold Aqua Essence Gel Mask yang berisi 10 masker dalam satu kotak. Maskernya terbuat seperti jeli yang tebal dan kenyal serta memiliki serpihan serpihan emas di maskernya, dan juga pas di wajah. Maskernya menempel dengan sangat baik, aku memijit wajah selama 30 menit ketika masker ini dipakai agar vitaminnya lebih teresap, kemudian dibilas dengan air. Pastikan dibilas dengan bersih karena waktu itu aku pernah lupa membilasnya kemudian malah memiliki jerawat kecil. 






I am IN LOVE with this skin care, they are truly wonderful and amazing, the high quality is too good to be true. I can feel my skin is getting brighter, softer, bouncier, and healthier. The natural glow on my skin is also more noticeable and the overall texture on my skin is getting better. I can tell my pores are getting smaller as well!! Overall I think all the benefits that are mentioned above through their Placenta, can be achieved through this skin care, which is AWESOME!!

Aku bener bener jatuh cinta dengan skin care ini karena benar-benar menakjubkan, kualitasnya kebangetan bagusnya! Kulitku menjadi lebih cerah, lembut, kenyal dan sehat. Rona kilau di wajah juga lebih terlihat dan keseluruhan tekstur kulit pun membaik. Pori-pori di wajah pun mengecil!! Aku bisa merasakan seluruh efek Plasenta yang disebutkan di atas, dan tentunya benar-benar menakjubkan!!



Price of Anna Gaspi products = 

 Anna Gaspi  Placenta W Cleansing Foam 120ml  Rp 300.000 
 Anna Gaspi  Placenta Intensive Toner 130ml Rp 380.000
 Anna Gaspi  Placenta Intensive Serum 50ml Rp 380.000
  Anna Gaspi  Placenta Intensive Whitening Ampoule 20ml Rp 400.000
  Anna Gaspi  Gold Aqua Essence Gel Mask (for face) 10 pieces Rp 580.000


To be honest, I think the price is not bad at all!!! O.O
I thought that it would be over than 100USD or what considering the high quality of placenta. But upon hearing the price, for me it's totally reasonable!! 

And seriously, after this, I think I want to re-purchase it after I run out of my current products because it's just so good! 




Of course as a good blogger *ahem*, I don't want to be pretty alone. I want YOU guys to also try this amazing products!! You can purchase it through Anna Gaspi Indonesia Facebook! Or if you want to try your luck, they are having GIVEAWAY for 5 lucky winners! We all love giveaway, don't we?  photo 13_zps0e34a866.png


Dan tentu saja sebagai blogger yang baik *ahem*, aku enggak mau cantik sendiri dong. Jadi aku rekomendasiin banget produk ini untuk kalian coba, yang bisa dibeli melalui Anna Gaspi Indonesia Facebook! Atau kalau kalian mau mencoba peruntungan, sekarang mereka lagi ngadain giveaway untuk 5 orang pemenang yang beruntung! Kita semua suka dengan giveaway dong, ya nggak? Haha



Duration for the FB Contest = 1 month 
Prizes = 5 sets of Annagaspi Skincare
 The sets included = 
Cleansing Foam with Placenta 120ml
Placenta Intensive Toner 130ml
Placenta Intensive Serum 50ml
Placenta Intensive Ampoule 20ml 


OMG I ALSO WANT TO HAVE IT AGAIN!!!!! 



How to win the free gift? 
Cara menanginnya gampang banget!




The contest will last until 14th February 2014! Only Open for Indonesia Only
Way to go to get Valentine's Present, right?


Good luck for everyone!! 
Stay gorgeous, Stay Pretty




Facebook  /  Twitter  /  Instagram  /  Youtube


You Might Also Like

30 comments

  1. wah, semoga bisa menang, penasaran sama produk ini :)

    http://imaginarymi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ini bukan plasenta bayi kan stel? o.o vegetal placenta / phyto placenta itu dari tumbuhan?
    nice review stel ^^

    ReplyDelete
  3. ternyata dari tumbuhan kalau yang ini. ak kira awalnya juga dari bayi LOL

    ReplyDelete
  4. iya ternyata dari tumbuhan, ak juga baru tau XD

    ReplyDelete
  5. Haahaha iya cobain bilingual, susahhhh :(
    Smoga menang yaaa =D

    ReplyDelete
  6. Yes the gel mask feels quite awesome!


    I like how you put English and Bahasa versions together (:


    P.S. I think you missed out the price of the eye cream :P (or is it freeeeee *A* XD)

    ReplyDelete
  7. You've tried it before???? *3*)


    OMG HAHAHA thanks for pointing it out, I'll ask the team how much it is lol

    ReplyDelete
  8. eye cream sama serum nya bikin mupeng jie :3

    ReplyDelete
  9. thanks atas infonya sis Stella :)

    ReplyDelete
  10. tapi kenapa jie? kayanya ampul nya juga menjanjikan
    btw, ga buat tambah oily kan?

    ReplyDelete
  11. Yeaaaaay mau banget ikut join giveawaynya
    ♡ Ditunggu juga giveaway dari ci Stella selanjutnya.
    Aheehe

    Regards,
    Karina Melias A

    ReplyDelete
  12. look good, these products.

    good review

    ReplyDelete
  13. Tissa Miranti SaputriJanuary 17, 2014 at 8:46 AM

    kira2 bisa di beli dan dikirim ke luar negri ga ya?? hmmm... pengen coba banget...

    ReplyDelete
  14. stel ...kulitmu baguss bgt ... keknya bagus produk ini. blm dijual bebas y macem di PI or GI ?

    ReplyDelete
  15. I love your hair & i would like to understand if you've got split ends or does one perpetually trim the ends? i take advantage of leave in conditioners on a day after day, a thick conditioner within the shower and do weekly treatments of hair masks. i take advantage of wide tooth combs with wet hair and regular tooth combs with dry hair. I ne'er backtease & i invariably use heat protectant with straight irons or hair dryers. And however i purchase split ends ALL THE TIME. Do you? additionally, I typically leave ME hair elbow length and spot that it goes flat and lifeless. I actually have extremely thick and significant hair & hate the texture of merchandise. I typically get bored & feel i would like a modification thus I chop it all off to my chin level and begin the growing method once more.



    Hair care
    Products

    ReplyDelete
  16. bisa kok, ke fb nya aja pesen =D

    ReplyDelete
  17. hehe gak semulus itu sih tapi stidaknya udah bersih dari jerawat =D
    untuk saat ini belum ada counter di Indonya.. jadi cuman jual online

    ReplyDelete
  18. akan aku usahakan banyak giveaway taun ini =D

    ReplyDelete
  19. love your fashion so much !! i love the wig and boots!! where is it from ?

    ReplyDelete
  20. Hai, mau pesen barangnya gmn say? :)

    ReplyDelete
  21. Kesh King Ayurvedic Hair Oil, Shampoo & Capules is purely based on safe & harmless ayurvedic theory and Specifically used for deep nourishment of hair roots & scalp, checks loss of hair, stops premature of hair, Alopecia, Baldness, prevents from dandruff, sleeplessness & headache.There is no any side effect of Ayurvedic Keshking Products. Kesh King Products is 100% ayurvedic. Ayurveda is not only treatment but a way of life. It uses herbs, herbal-mineral combination, massage which has no any side effects. Moreover, Ayurveda gives you an in-depth knowledge of life and helps achieve - dharm, arth, kama, moksha. Ayurvedic Keshking Products is CGHS (Central Govt. Health Services) Approved Product. So, you can use it without any hesitation. try it for better result.for more information you may visit www.keshking.com

    ReplyDelete
  22. yaaah,, uda ga bisa beli lagi ya brarti??

    ReplyDelete
  23. just wondering, is this paraben free? thanks!

    ReplyDelete
  24. cc nanya dongg, kalo sama Brightlele gampang kusutan mana?
    sama ajarin cara ngerawat wig, tengkiu ce <3

    ReplyDelete
  25. Ohmigod, the difference is magical.

    ReplyDelete
  26. Love Innisfree product. Kalo aku suka bedak no sebumnya si, tapi baru tau ini camellia hair productnya bagus juga. Nice review Stel.
    http://griyatawang.wordpress.com

    ReplyDelete