Friday, December 2, 2011

Ponds Clear Balance Solution Giveaway Winners!

Hello everyone, so today I will announce the winners of my Ponds Giveaway held HERE


Thank you so much for those of you who joined it even though I rarely mention it on twitter and only give you all 2 weeks for the giveaway. Thats because I'm pretty sure you all cannot wait for the announcement right? :-p



So 5 winners who win the Referral Contest [in order] =


Sarah Mar’atul Azizah


Hezky Hanindya


Merry Wensin


Jasiva


Anisa Deasty Malela


 

5 other winners who win Lucky Giveaway [chosen randomly by Random.org] =



Those who are in number 1-5, are the winner! :-D


[the winners who have won the referral contest are not included in this lucky giveaway]


Congratulations for all the winners, and please send me an email about your name and address to info@stellalee.net approximately 5 x 24 hours after the post published, If not, I will pick other winner [number 6, 7, and so on]


Please keep reading my blog as I promise to make better posts in the future, as well as holding more interesting giveaways too!


Good luck, and Happy Friday ;-)


 

 

32 comments:

stellalee_92 said...

iya kalo emang udah ngerasa ngirim yah tenang aja, soalny ak gak bales semua email yang masuk emang hehehe... lagi sibuk kuliah
makasihhh :D

stellalee_92 said...

udah masuk 4x kok, tapi masuknya baru dari kemaren, bukan tanggal 5 ya

stellalee_92 said...

thank you for joining!

stellalee_92 said...

sip udah masuk

stellalee_92 said...

haha iya kali error

Fenn said...

yayy!!! I won!! Thanks Stell! Email already sent :D

Hezky said...

RALAT!

The right email is -->> info@stellalee.net

info from @stellalee92 :)

verenapricillia said...

thank u stell! i've sent the email :D

Satiti Sukma Dewi said...

:-((

sedihnyaa



aku belum beruntung kali ini :cute:

Mutiara Tanjung said...

alhamdulillah menang Lucky Giveaway,trims ya Stella :laugh:

Mutiara Tanjung said...

oops kayaknya aku salah baca,ternyata ga menang..hehehe

Claudia said...

Hi there. So are u going to the Nuffnang blog awards?

stellalee_92 said...

youre welcome! youre lucky this time! ;-)

stellalee_92 said...

thanks for telling! edited!

Stella Lee said...

coba lain kali yah :-D thanks for joining

stellalee_92 said...

coba lain kali yah :-D thanks for joining

stellalee_92 said...

Yes I am ^^

Vita said...

Book marked, I love your blog! :)

Evelyne said...

wah gak nyangka bisa menangin ^^ thanks for the giveaway Stella :-D

stellalee_92 said...

thank you dear :D

stellalee_92 said...

jangan lupa send emailnya yah :)

verena pricillia said...

Stel,emailku masuk ga yah?

stellalee_92 said...

masuk kok :)

ZombieLia said...

MAkasih banyak sis... Emailnya udah aku kirim... udah masukkan? MAkasih ya... :)

ratna said...

thankkksssssss

wuahhh hepi banget yaaa

Anisa Deasty Malela said...

Dear Stella, aku dah kirim e-mail,keterima apa ga ya... kok ga ada konfirmasi ya???Aku kirim berulang kali .....

masih untuk aku ga ya Giveaway-nya

Anisa Deasty Malela said...

Dear Stella, aku dah kirim e-mail,keterima apa ga ya… kok ga ada konfirmasi ya???Aku kirim berulang kali …..
masih untuk aku ga ya Giveaway-nya
e-mailku : anisa_dee007@yahoo.co.id

Anisa Deasty Malela said...

alamat e-mailku anisa_dee007@yahoo.co.id

Anisa Deasty Malela said...

#_#
aku dari tanggal 5 kirim e-mail ke sista Stella, kok
ga tau kenapa nih suka ga terkirim ya e-mail2 ku #_#
makanya aku curiga kok ga ada respon dari sista Stella,,,
hadiahnya masih buat aku atau sudah hangus ya??
biar ga ngarep banget nih #_#
makasih ya dah di respon di sini (^_^)
btw story GACK nya keren bgt,, pasti senang ya dpt balasan e-mail dari pujaan kita (^_^)

ZombieLia said...

Thank you so much sis stella... Ga pake nyesel gabung sama website ini, dimulai dulu dr blog sampe ke website skrg... ;)

ZombieLia said...

kok kmennya sis stel tanggal 30 nov 1999? error kayanya tuh... :laugh:

ZombieLia said...

Hadiahnya sudah sampe. Thank you so Much sis.. ;)
Sukses terus dan rajin kasih giveaway ya.. ;) eyelashes nya bagiin dong. heuheuheu.. ;) :yes:

Search

Loading...