Ponds Clear Balance Solution Giveaway Winners!

December 02, 2011

Hello everyone, so today I will announce the winners of my Ponds Giveaway held HERE


Thank you so much for those of you who joined it even though I rarely mention it on twitter and only give you all 2 weeks for the giveaway. Thats because I'm pretty sure you all cannot wait for the announcement right? :-p



So 5 winners who win the Referral Contest [in order] =


Sarah Mar’atul Azizah


Hezky Hanindya


Merry Wensin


Jasiva


Anisa Deasty Malela


 

5 other winners who win Lucky Giveaway [chosen randomly by Random.org] =



Those who are in number 1-5, are the winner! :-D


[the winners who have won the referral contest are not included in this lucky giveaway]


Congratulations for all the winners, and please send me an email about your name and address to info@stellalee.net approximately 5 x 24 hours after the post published, If not, I will pick other winner [number 6, 7, and so on]


Please keep reading my blog as I promise to make better posts in the future, as well as holding more interesting giveaways too!


Good luck, and Happy Friday ;-)


 

 

You Might Also Like

32 comments

  1. iya kalo emang udah ngerasa ngirim yah tenang aja, soalny ak gak bales semua email yang masuk emang hehehe... lagi sibuk kuliah
    makasihhh :D

    ReplyDelete
  2. udah masuk 4x kok, tapi masuknya baru dari kemaren, bukan tanggal 5 ya

    ReplyDelete
  3. yayy!!! I won!! Thanks Stell! Email already sent :D

    ReplyDelete
  4. RALAT!

    The right email is -->> info@stellalee.net

    info from @stellalee92 :)

    ReplyDelete
  5. thank u stell! i've sent the email :D

    ReplyDelete
  6. :-((

    sedihnyaa



    aku belum beruntung kali ini :cute:

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah menang Lucky Giveaway,trims ya Stella :laugh:

    ReplyDelete
  8. oops kayaknya aku salah baca,ternyata ga menang..hehehe

    ReplyDelete
  9. Hi there. So are u going to the Nuffnang blog awards?

    ReplyDelete
  10. youre welcome! youre lucky this time! ;-)

    ReplyDelete
  11. coba lain kali yah :-D thanks for joining

    ReplyDelete
  12. coba lain kali yah :-D thanks for joining

    ReplyDelete
  13. Book marked, I love your blog! :)

    ReplyDelete
  14. wah gak nyangka bisa menangin ^^ thanks for the giveaway Stella :-D

    ReplyDelete
  15. MAkasih banyak sis... Emailnya udah aku kirim... udah masukkan? MAkasih ya... :)

    ReplyDelete
  16. thankkksssssss

    wuahhh hepi banget yaaa

    ReplyDelete
  17. Dear Stella, aku dah kirim e-mail,keterima apa ga ya... kok ga ada konfirmasi ya???Aku kirim berulang kali .....

    masih untuk aku ga ya Giveaway-nya

    ReplyDelete
  18. Dear Stella, aku dah kirim e-mail,keterima apa ga ya… kok ga ada konfirmasi ya???Aku kirim berulang kali …..
    masih untuk aku ga ya Giveaway-nya
    e-mailku : anisa_dee007@yahoo.co.id

    ReplyDelete
  19. alamat e-mailku anisa_dee007@yahoo.co.id

    ReplyDelete
  20. Anisa Deasty MalelaDecember 12, 2011 at 6:44 PM

    #_#
    aku dari tanggal 5 kirim e-mail ke sista Stella, kok
    ga tau kenapa nih suka ga terkirim ya e-mail2 ku #_#
    makanya aku curiga kok ga ada respon dari sista Stella,,,
    hadiahnya masih buat aku atau sudah hangus ya??
    biar ga ngarep banget nih #_#
    makasih ya dah di respon di sini (^_^)
    btw story GACK nya keren bgt,, pasti senang ya dpt balasan e-mail dari pujaan kita (^_^)

    ReplyDelete
  21. Thank you so much sis stella... Ga pake nyesel gabung sama website ini, dimulai dulu dr blog sampe ke website skrg... ;)

    ReplyDelete
  22. kok kmennya sis stel tanggal 30 nov 1999? error kayanya tuh... :laugh:

    ReplyDelete
  23. Hadiahnya sudah sampe. Thank you so Much sis.. ;)
    Sukses terus dan rajin kasih giveaway ya.. ;) eyelashes nya bagiin dong. heuheuheu.. ;) :yes:

    ReplyDelete